LET OP: Wij gaan met vakantie! van 20 juli t/m 12 augustus worden er geen bestellingen verzonden en is onze winkel gesloten. | Gratis verzenden vanaf €125,- | Onze winkel: Schouwburgring 121 - 5038TW - TilburgSpeelbak

Geplaatst door maxime steenhorst op

Een speelbak biedt ontzettend veel spelmogelijkheden.

In een speelbak kan je met ontzettend veel materialen werken. Zand, water, speelrijst, waterparels, noten, stenen of schelpen. De mogelijkheden zijn enorm! Door hier bakjes, schepjes of speelgoed diertjes aan toe te voegen ontwikkeld je kindje creativiteit in zijn spel. Kinderen leren met hun zintuigen verschillende structuren en materialen kennen en dit is goed voor de ontwikkeling. Ook de motoriek wordt getraind.

Naast de creativiteit en motoriek kan sensorisch spel ook bijdragen aan de prikkelverwerking van jouw kindje. Even lekker ontspannen en  tot rust komen, "ontprikkelen"

Laat je kindje kliederen met materialen. Zand is korrelig en zacht. Water is nat en vloeibaar. Doe deze samen en de structuur verandert of vul een bak met zand, verstop er wat hazelnoten in. Kan jouw kindje alle hazelnoten vinden?
Laat het ze ontdekken. Wat een ervaring!